Меню

Табло соревнований /  Все турниры /  Все команды /  Все стадионы

Соревнования

Все турниры

 Новости

Визначилися фіналісти відкритого чемпіонату Вінниці із хокею

01.12.2020 22:00 Винницкая обл.

Напередодні у Вінниці відбувся останній півфінальний матч відкритого чемпіонату міста із хокею з шайбою серед чоловічих команд. Такі серії традиційно проходять до двох перемог.  Змагання відбуваються за підтримки міської влади Вінниці (виділяє кошти на оренду льоду для вихованців ДЮСШ і аматорів) та сприяння керівника ТРЦ «Мегамолл»  Андрія Андрєєва.

Раніше в першій півфінальній серії зустрілися команда «Проскурів» (Хмельницький) і вінницька «Діадема». Обидві гри в упертій боротьбі виграли «господарі льоду» – 3:0 і 3:2.

В другій півфінальній серії боролися чинний чемпіон міста «Маяк» і «Юність». Грали по 15 хвилин чистого часу, а не по 20, як прийнято у профі.

-В «Юності» виступають колишні вихованці нашої ДЮСШ. Зараз вони продовжують грати на рівні аматорів. За «Маяк» переважно виступають ветерани; середній вік команди перевищує 45 років. Але ми взяли кілька молодих хлопців, аби вирівняти сили, – розповів гравець команди «Маяк», голова обласної федерації хокею із шайбою Володимир Давидюк.

Серед такого молодого підсилення «Маяка» був ексгравець національної збірної України і дворазовий чемпіон країни в складі ХК «Донбас» – 22-річний Станіслав Ординський. Відомий спортсмен розповів, що поки підтримує спортивну форму у Вінниці, але не виключає повернення на рівень профі. Його цікаво виступати у місті, де він народився.

В першій грі «Юність» перемогла «Маяк» – 6:4. В другому матчі ветерани реваншувалися – 3:2. У вирішальному поєдинку «Юність» виграла перший із трьох періодів – 2:1. Далі «шальки терезів» коливалися то в один, то в інший бік. На фініші гри у «Юності» було видалено гравця, і опоненти вийшли вперед – 4:3. Навіть заміна воротаря на додаткового польового хокеїста не допомогла врятувати становище. Отже, «Маяк» став другим фіналістом.

Серії за золото і бронзу (до двох перемог) заплановані на грудень цього року. Аналогічним чином виявлятимуть кращих у боротьбі за малий Кубок у нижній половині турнірної таблиці. Загалом цього року в чемпіонаті Вінниці брали участь 9 команд.

–Рівень підготовленості команд Хмельницького і Вінниці приблизно однаковий. Тому ми й допускаємо у наш турнір гравців із сусіднього регіону. А ось в Києві рівень хокею значно вищий. Але майстерність наших молодих гравців із «Юності» також відповідна. Тому у наступному сезоні плануємо заявити цю команду до відкритого чемпіонату Києва, – розповів Володимир Давидюк.

Визначилися фіналісти відкритого чемпіонату Вінниці із хокею з шайбою Визначилися фіналісти відкритого чемпіонату Вінниці із хокею з шайбою Визначилися фіналісти відкритого чемпіонату Вінниці із хокею з шайбою Визначилися фіналісти відкритого чемпіонату Вінниці із хокею з шайбою Визначилися фіналісти відкритого чемпіонату Вінниці із хокею з шайбою Визначилися фіналісти відкритого чемпіонату Вінниці із хокею з шайбою Визначилися фіналісти відкритого чемпіонату Вінниці із хокею з шайбою

Чемпионат Винницы 2020

Назад