Меню

Табло соревнований /  Все турниры /  Все команды /  Все стадионы

Соревнования

Все турниры

 Новости

ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ МІСТА ЛУЦЬКА: "ЛУЦЬК" ЗАЛИШАЄТЬСЯ НЕПЕРЕМОЖНИМ

08.05.2021 23:00 Волынская обл.

За всю історію волинських відкритих чемпіонатів цей фінал був одним з найцікавіших. Дружина "Бродівських бобрів", складена з "аборигенів", володимир-волинців і вихованців зимового "класіко" на Тернопільському ставі, стала одним цільним механізмом на шляху до найвищих місць у будь яких змаганнях і небезпідставно розраховувала застрибнути на найвищий щабель підсумкової турнірної таблиці. 

Чинні чемпіони з "Луцька" змогли протиставити запальній грі претендента клас і майстерність своєї першої ланки - вже перша атака лучан завершилась сильним і невідпорним кидком Євгенія Воробйова. Розвинути успіх не вдалось - стартова невдача абсолютно не вплинула на настрій суперника, який не тільки не поступався чемпіонам в організації гри, а частенько навіть перевершував їх. "Бобри" двічі зрівнювали рахунок в першому періоді, але лучани (знову ж таки зусиллями лідерів команди) двічі швиденько відновлювали свою перевагу. 

В середині другого періоду, попри загалом рівну гру, "Луцьк" ще двічі досягає успіху. Спочатку Євгеній Воробойов вправно реалізував більшість своєї команди (це була його третя шайба у фіналі), а згодом оборонець Олександр Бондар, котрий перед цим двічі асистував своїм партнерам в атаці, вчергове вразив ворота опонентів своїм влучним кидком майже від своєї синьої лінії.

5:2 - серйозна заявка на перемогу. Але хокей цікавий та цінний тим, що переможця визначити в середині поєдинку неможливо, навіть незважаючи на солідну перевагу в рахунку однієї з команд. От і цього разу "бобри" не опустили руки, а ще більш заповзято взялись за гру. Вже за 5 хвилин після прикрої невдачі Валерію Вайшле вдалось одну шайбу сквитати.

Лучанам ніби вдалось налагодити в'язку гру з мінімумом моментів, але врешті-решт, в середині заключного періоду бродівчанам вдалось двічі вирватись з лещат щільної оборони чемпіонів і після багатоходових комбінацій знову вирівняти рахунок матчу - 5:5 за 8 хвилин до завершення основного часу. 

В критичній для своєї команди ситуації ініціативу на себе взяв невтомний Євгеній Воробйов, котрий сильним і точним кидком увінчав свій прохід через весь майдачник. Заключна п'ятихвилинка пройшла під акордом атак "Бродівських бобрів" - лучани захищались з останніх сил, але чемпіонський пояс таки втримали ще на один сезон. 

8 травня 2021р. "Луцьк" - "Бродівські бобри" - 6:5 (3:2, 2:1, 1:2)
  1:00 - Євгеній Воробйов (Вадим Бесараб) - 1:0
  8:55 - Олег Венгер (Валерій Вайшле, Степан Смик) - 1:1
10:50 - Андрій Вершецький - 2:1
20:05 - Олексій Кондратьєв (Микола Дума) - 2:2
24:30 - Євгеній Воробйов (Олександр Бондар) - 3:2
28:20 - Євгеній Воробйов (Олександр Бондар, Сергій Русанов) - 4:2 (+1)
34:05 - Олександр Бондар - 5:2
39:15 - Валерій Вайшле (Павло Закалюк) - 5:3
63:45 - Назар Богатюк (Валерій Вайшле, Степан Смик) - 5:4
67:10 - Микола Дума (Ігор Коцюк) - 5:5
70:20 - Євгеній Воробйов - 6:5

Кидки - 25:31 (11:12, 8:10, 6:9)
Штраф - 4:6 (2:2, 2:4, 0:0)

"Луцьк": Сергій Тітов, Олександр Бондар - Вадим Бесараб, Володимир Стельмах - Іван Стельмах, Леонід Тарасенко, Сергій Русанов - Євгеній Воробйов - Андрій Вершецький, Віктор Трофимчук - Юрій Савчук - Олександр Подзезей, Владислав Оніщук, Олександр Міскевич. 

"Бродівські бобри": Борис Кичук, Павло Заколюк - Олексій Кондратьєв, Олег Венгер - Віктор Полімарчук, Валерій Вайшле - Степан Смик - Назар Богатюк, Сергій Мурин - Андрій Глухий - Максим Ліхненко, Сергій Венгер - Ігор Коцюк - Микола Дума. 

Арбітр: Дмитро Цимбал.    

По завершенні чемпіонату були вручені кубки і медалі призерам змагань, почесні відзнаки іншим командам - учасницям, подяки воротарям, на долю котрих випало чимале навантаження. 

Також були вручені призи лауреатам в індивідуальних номінаціях:

кращий захисник - Олександр Бондар ("Луцьк")
кращий нападник - Сергій Русанов ("Луцьк")
кращий гравець - Валерій Вайшле ("Бродівські бобри")

Чемпіонат завершився. Але життя триває. Попереду чекають нові змагання. 

Чемпионат Луцка 2020/21

Назад