Меню

Табло соревнований /  Все турниры /  Все команды /  Все стадионы

Соревнования

Все турниры

 Новости

Перший кубок Рівненської області з хокею завоювала команда зі Славути

04.04.2021 22:00 Ровенская обл.

Вперше за 40 років у Рівному провели кубок області із хокею. Участь у ньому взяли 7 команд. ХК Славута, ХК Фаворит(Ровно), ХК Легион(Ровно),  ХК Дубно, ХК Березное, ХК Здолбунов,  ХК Бронники.  Змагалися місяць.

Як пише «ЧаРівне», матчем за третє місце розпочалися завершальні поєдинки Кубка області із хокею. У грі за бронзу зійшлися хокейні клуби Березне та рівненський «Легіон». На старті кубка саме рівняни були фаворитами. Вони без поразок пройшли груповий етап, втім оступилися у півфіналі. Як наслідок лише третє місце здобуте із рахунком 12:5 у березнівчан.

Кривдники «Легіону» – ще одна рівненська команда «Фаворит» – у головному матчі Кубка схрестили ключки із гостями зі Славути. Перший тайм завершився з рахунком 6:5 на користь гостей. У другій двадцятихвилинці теж сильнішими були славутці. У підсумку 8:7 – перший кубок рівненської області із хокею дістався Славуті.

Кубок області у Рівному провели вперше. Участь взяло 7 команд. На старті відіграли груповий етап, де кожен зіграв із кожним. Потім півфінальні матчі та фінал. Усі змагання тривали близько місяця.

Фото турнира

На заключних поєдинках Кубка побували журналисти itvmg. Продовжить Вадим Мороз
 

 

Кубок Ровенской области 2020/21

Назад