Меню

Табло соревнований /  Все турниры /  Все команды /  Все стадионы

Соревнования

Все турниры

 Новости

Визначились призери та володарі індивідуальних призів турніру на Кубок голови Сумської обласної державної адміністрації

13.09.2021 00:00 Сумская обл.

У НЕДІЛЮ 12 ВЕРЕСНЯ В СЕЛИЩІ ЗАВОДСЬКЕ ЗАВЕРШИВСЯ ТУРНІР З ХОКЕЮ НА РОЛИКАХ НА КУБОК ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДМИТРА ЖИВИЦЬКОГО

У неділю 12 вересня в селищі Заводське завершився турнір з хокею на роликах на кубок голови Сумської обласної державної адміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО.

Два дні видовищних спортивних подій, непідробних емоцій уболівальників, галасливих викриків, гуркотів ключок увінчались перемогою найсильніших.

За результатами турніру І місце виборола команда «Тельбін Райдерз» з Києва, друге місце дісталося місцевій команді «Фенікс» Попівської сільської ради, третє - «Харків» з першої столиці України. Грамоти за участь отримали команди «Сіріус» з Києва та «Бессарабія» з міста Ізмаїлу Одеської області.

Кращим бомбардиром визнано Ростислава БІЛОУСА («Тельбін Райдерз»), кращим нападником – Євгена ВИШНЕВСЬКОГО («Тельбін Райдерз»), кращим захисником – Олександр ХИМИЦЮ («Фенікс»), кращим воротарем – Євгена ЛУКАЦЬКОГО («Бессарабія», «Харків»).

Кращі гравці в командах

  • «Тельбін Райдерз» (Київ) – Кирило ГИРЕНКО,
  • «Харків» (Харків) – Костянтин ОСТАПЕНКО,
  • «Сіріус» (Київ) – Віктор АВРАМЕНКО,
  • «Бессарабія» (Ізмаїл, Одеська область) – Олександр СЄМ'ЯНІН – найбільш досвідчений гравець,
  • «Фенікс» (Попівська сільська рада) – Олексій ДРОБЯЗКО.

Кубки за призові місця та пам’ятні нагороди гравцям вручив очільник Попівської громади Анатолій БОЯРЧУК, зазначивши, що проведення даного турніру дуже помітна і відповідальна подія в спортивному житті області.

Учасники змагань відзначили високий рівень організації та прийому гостей господарями – ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» (директор Андрій ВОДОП’ЯНОВ).

Фото: Сергій Соловей (@UKR.sport.media)

УФХР  Прес Центр  Новини 


Назад