Меню

Табло соревнований /  Все турниры /  Все команды /  Все стадионы

Соревнования

Все турниры

 Новости

Чемпионат Винницы стартовал в двух группах

22.02.2021 00:00 Винницкая обл.

22 лютого матчем між чемпіонами різних років «Спартаком» і «Арсеналом» розпочався чемпіонат міста з хокею серед чоловічих команд. Поєдинок завершився із нічийним рахунком 2:2. Ця зустріч, як і решта, відбулася у Льодовому клубу Центрального парку. Із проведенням змагань організаторам допомагають міський спорткомітет і міська влада загалом, яка виділяє кошти на оренду льоду.

Про формулу проведення чемпіонату міста розповів президент Вінницької обласної федерації хокею Володимир Давидюк.

– Цього разу, окрім основного ветеранського чемпіонату, ми окремо проводимо ще й молодіжний. Такі змагання відбуваються у великих містах – Києві, Харкові. Але й ми  вирішили спробувати. Ініціативу проявила сама молодь. Відповідальними за проведення змагання є наші молоді гравці. Таким чином готуємо команду на можливі міжнародні змагання.  Ветеранам складно боротися проти молоді. Тому ми вирішили розділити ці розіграші, – сказав він.

В основному турнірі грають 8 команд, в молодіжному – 4. Зокрема, серед молоді змагаються команди Хмельницького, вінницькі «Сніжний барс», «Діадема» і «Юність». У ветеранському чемпіонаті стартують «Маяк», «Арсенал», «Спартак», «Діадема», «Легіон», «Гайдамаки», «Мегамолл» і «Проскурів» (Хмельницький).

-Нових команд не з’явилося. Але добре, що в нинішніх умовах збереглися старі учасники. До літа проведемо серед ветеранів перше коло, восени – друге. Молодь гратиме у чотири кола, – пояснив Володимир Давидюк.

У змагання допускаються не лише аматори, але й діючі профі, які під час карантину перебувають у Вінниці. Як відомо, нині вболівальники вже можуть бути на трибунах. А вхід на всі матчі чемпіонату міста – вільний.

Стартував чемпіонат Вінниці із хокею. Вперше молодь змагається в окремому турнірі

 

 

Чемпионат Винницы 2021

Назад