Меню

Табло соревнований /  Все турниры /  Все команды /  Все стадионы

Соревнования

Все турниры

 Новости

ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ: ШОСТЕ ЧЕМПІОНСТВО "ЛУЦЬКА"

27.11.2020 23:00 Волынская обл.

Фінал вдався на славу. Обидві команди виставили на вирішальну гру майже оптимальні склади, хоча не всі найсильніші гравці змогли вийти на лід в складах обох команд. Вже перша атака "Фаворита" завершилась взяттям воріт Тітова - рахунок відкрив Валентин Єрьомкін. Лучани намагались перехопити ініціативу, але довго не могли зламати оборону рівнян - голкіпера "Фаворита" Даниїла Мілаковського вони турбували переважно кидками з району синьої лінії, а подекуди навіть з центральної зони майданчика. Але чинні чемпіони швидко використали свою першу більшість, коли на лаву для оштрафованих арбітр матчу Дмитро Цимбал відправив Сергія Степанюка - Сергій Русанов забив з передачі Євгена Воробйова. Однак, Сергій Степанюк досить швидко виправився і через декілька хвилин влучним кидком знову вивів свою команду вперед.

Початок другого періоду виявився тотожним початку стартової третини гри - вже перша атака "Фаворита" стала результативною, коли відзначився Вадим Ленартович. На майданчику стає гаряче - лучани не бажали віддавати місце на вершині регіонального хокею і взялись за гру більш відповідально. Фаворитівці не витримують темпу і починають порушувати правила - один за одним на "лавочку" відправляються Андрій Аксютов, Олександр Галатюк і Сергій Степанюк. Двічі "Луцьк" отримує подвійну більшість. Перша ланка команди в ці хвилини не йде з майданчика, намагаючись використати чисельну перевагу і, врешті-решт, один гол вдається відіграти Едуарду Попову. Більшого досягти не вдається. Але те, що не вдалось в більшості, вдалось в меншості - поки за порушення правил "відпочивав" Володимир Стельмах, Євген Воробйов перехопив шайбу, здійснив сольний прохід через весь майданчик і елегантно переграв воротаря суперників. Цей гол ще більше "завів" лідерів "Луцька" - до другої перерви вони створили вже двогольову перевагу для своєї команди після ще одного гола Воробйова на добиванні і багатоходівки, завершеної влучним кидком Сергієм Русановим. Наприкінці другого періоду реальний шанс повернути інтригу не використав Андрій Аксютов, котрий не зміг переграти Тітова при виході 1 в 0.
"Фаворит" не змирився з невдачею. Рівненська команда в третьому періоді також збільшила оберти і навіть мала незначну ігрову перевагу, яка матеріалізувалась в гол Олександра Галатюка. Але двома хвилинами раніше свою третю шайбу в грі закинув Сергій Русанов, не залишаючи сумнівів в тому, хто знову стане найсильнішим. Активна гра у виконанні обох суперників тривала до фінальної сирени, але рахунок більше не змінювався - 6:4.
"Луцьк" вшосте став чемпіоном Волині з хокею!

26 листопада 2020 року. Фінал. "Луцьк" - "Фаворит" - 6:4 (1:3, 4:0, 1:1)

2:45 - Валентин Єрьомкін (Олександр Жишко) - 0:1
16:00 - Сергій Русанов (Євген Воробйов) - 1:1 (більш. +1)
20:05 - Сергій Степанюк (Олександр Жишко) - 1:2
26:05 - Вадим Ленартович - 1:3
32:05 - Едуард Попов (Євген Воробйов, Олександр Бондар) - 2:3 (більш. +2)
37:00 - Євген Воробйов - 3:3 (менш. -1)
43:00 - Євген Воробйов (Олександр Бондар) - 4:3
45:45 - Сергій Русанов (Євген Воробйов, Андрій Вершецький) - 5:3
58:10 - Сергій Русанов (Володимр Стельмах) - 6:3
60:40 - Олександр Галатюк - 6:4

Кидки - 31:26 (9:9, 12:5, 10:12)
"Луцьк": Сергій Тітов; Олександр Бондар - Едуард Попов, Володимир Стельмах - Іван Стельмах; Андрій Вершецький - Євген Воробйов - Сергій Русанов, Олександр Подзезей - Юрій Савчук - Олександр Міскевич, Володимир Львов, Владислав Онищук.
"Фаворит": Даниїл Мілаковський; Олег Биков - Вадим Ленартович, Віталій Осіпов - Сергій Пилипчук; Олександр Галатюк - Роман Нікітюк - Сергій Степанюк, Андрій Аксютов - Валентин Єрьомкін - Олександр Жишко.

Арбітр - Дмитро Цимбал.

По завершенню фіналу чемпіонам і віце-чемпіонам були вручені кубки і медалі. Також були названі імена лауреатів індивідуальних призів.
Приз кращого воротаря отримав Євген Пасічник ("Бродівські бобри").
Звання кращого захисника присудили Юрію Белащуку ("Легіон").
Кращим нападаючим обрали Сергія Степанюка ("Фаворит").
Приз кращого гравця чемпіонату отримав Євген Воробйов ("Луцьк").

Чемпионат Волыни 2019/20 Протокол матча

Назад