Меню

Табло соревнований /  Все турниры /  Все команды /  Все стадионы

Соревнования

Все турниры

 Новости

ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ: "БОБРИ" СТАЛИ "БРОНЗОВИМИ"

19.11.2020 22:00 Волынская обл.

Так вже склалось, що вперше вирішальні поєдинки волинських хокейних змагань довелось грати окремо і в будні дні, що дещо нівелює відчуття справжнього хокейного свята, як це було в попередні роки. Ввечері в середу, 18 листопада, в матчі за бронзові нагороди зустрілись "Легіон" з Рівного і "Бродівські бобри". На коловому етапі ще весною "легіонери" двічі впевнено перемогли "бобрів", але пандемія і карантин перевернули все з ніг на голову - свої завершальні зустрічі молода команда з Рівного проводила без своїх головних ковалів перемог - Павла Бондарчука (12 голів і 9 передач за системою "гол + пас" в цьому чемпіонаті) і Романа Маленького (3+1 в 3-х матчах), і втрата одночасно цих двох виконавців помітно позначилась на боєздатності колективу. Не обійшлось без кадрових втрат і серед бродівчан: не було серед учасників плей-офф Назара Чубака (9+3 на коловому етапі), Леоніда Полімарчука (4+2), Назара Богатюка (3+1), оборонця Юрія Лотиша та деяких інших. Але дружина "бобрів" переважає "легіонерів" кадровим потенціалом і гнучкістю складу, коли за відсутністю одного-двох, а то й більше, провідних гравців, лідерські якості готові продемонструвати інші гравці. І саме ця "гнучкість", на думку автора цих рядків, стала визначальною в "бронзовому" фіналі. 

Вже в першому періоді бродівська дружина фактично забезпечила собі результат, відправивши до воріт суперника три шайби без відповіді - двічі відзначився Вайшле, ще один влучний кидок в активі Сергія Венгера. На початку другої третини гри "Легіону" вдалось відіграти одну шайбу (Павло Бернацький), а під завісу періоду рівняни отримали можливість грати в більшості, проте не тільки не скористались шансом ще скоротити рахунок, а й отримали шайбу у свої ворота. І майже одразу - ще одну вже в рівних складах. Ці два голи вдалось здобути Валерію Вайшле, котрий вперше досяг результативного "покеру" в наших змаганнях.  

В третьому періоду "Легіон" ще раз пропустив, маючи на одного гравця більше - в контратаці відзначився Ігор Коцюк. "Легіонерам" невдовзі все ж вдалось забити у ворота Євгена Пасічника, але втіхи їм від цього було мало.

"Бродівські бобри" в свій дебютний сезон здобули бронзові нагороди відкритого чемпіонату Волинської області. Хоча абсолютними дебютантами їх вважати не варто, адже з 2017 року в складі ХК "Володимир" виступали бродівчани Ігор Коцюк, Віктор, Леонід і Павло Полімарчуки, Едуард Гнатюк і Василь Гринчук, а нині за дружину з Бродів відіграли Олег і Сергій Венгери з Володимира-Волинського. 

18 листопада 2020р. Матч за 3-4 місця. "Легіон" - "Бродівські бобри" - 2:6 (0:3, 1:2, 1:1)
12:35 - Вайшле (Ліхненко) - 0:1
17:00 - Вайшле (Гнатюк А.) - 0:2
19:40 - Мурин (Солтис) - 0:3
28:25 - Бернацький (Сударіков) - 1:3
46:15 - Вайшле - 1:4 (менш. -1)
48:15 - Вайшле (Коцюк) - 1:5
57:55 - Коцюк - 1:6 (менш. -1)
62:00 - Сударіков (Бондарчук Петро) - 2:6
Кидки - 20:23

"Легіон": Сергій Тітов; Ігор Курімов, Станіслав Бовгиря, Юрій Белащук, Юрій Малащук, Петро Бондарчук, Павло Бернацький, Дмитро Сударіков, Олександр Нарсія.    

"Бродівські бобри": Євген Пасічник; Олег Венгер, Микола Дума, Віктор Полімарчук, Сергій Мурин, Андрій Гнатюк, Ігор Коцюк, Валерій Вайшле, Сергій Венгер, Максим Ліхненко, Ігор Солтис. 

Арбітр - Дмитро Цимбал. 

Чемпионат Волыни 2019/20

Назад